Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Informatie

Grote groepsaccommodatie voor 65 personen in Gelderland

feestlocatie barg01

Grote groepsaccommodatie voor 65 personen in Gelderland gezocht? Bij Boerderij Hoekelum ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijk verblijf met de hele familie, een grote vriendengroep of als bedrijfsuitje. De Barg en De Schuur kunnen namelijk samen gehuurd worden, waardoor je met maar liefst 65 personen bij ons kunt overnachten in een bosrijke omgeving, nabij Nationaal Park De Hoge Veluwe. Wanneer je onze grote groepsaccommodatie in Gelderland huurt, dan geniet je van een fantastische tijd!

Uitstekende voorzieningen in het kort:

De Barg

  • 40 personen
  • Grote leefruimte met apart zit- en eetgedeelte
  • Professionele keuken
  • 8 slaapkamers met boxsprings en stapelbedden

De Schuur

  • 20 personen
  • Woonkamer met eetruimte
  • Open keuken
  • 3 slaapkamers met boxsprings en stapelbedden

Wij vinden het belangrijk dat iedereen vakantie kan vieren. Zo is de Barg gelijkvloers en is er een invalidentoilet aanwezig.

Grote groepsaccommodatie huren = tijd voor elkaar

groepsaccommodatie 67 personen gelderland

Een verblijf in onze grote groepsaccommodatie in Gelderland is ideaal te combineren met onze groepsactiviteiten. Zo kun je onder professionele begeleiding de lekkerste kaas maken tijdens een leuke workshop op de kaasboerderij of smullen van de heerlijkste zoete en hartige lekkernijen tijdens een high tea in de Koffiekamer!

Door de bijzondere ligging zijn er ook in de omgeving vele mogelijkheden voor een dagje eropuit. Zo kun je mee met de boswachter en misschien wel ‘the big three’ (edelhert, ree en wild zwijn) spotten tijdens een mooie wandeling in Nationaal Park De Hoge Veluwe.

Meer informatie

Meer informatie over onze groepsaccommodatie voor 65 personen in Gelderland? Neem dan contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar!

Beschikbaarheid Prijsopgave

Foto's

 

 

Informatie aanvragen groepsacco