Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Informatie

Groepsaccommodatie voor 40 personen op unieke locatie in Gelderland

groepsaccommodatie gelderland hoekelumBen je op zoek naar een ruime groepsaccommodatie voor 40 personen in Gelderland? Groepsaccommodatie De Barg op Boerderij Hoekelum ligt wel op een heel unieke locatie en is bovenal voorzien van alle nodige voorzieningen.

De Barg is erg geschikt voor grote groepen zoals families, verenigingen en scholen. Naast onze authentiek gerestaureerde accommodaties is De Barg een geheel nieuwe groepsaccommodatie, dichtbij De Hoge Veluwe gelegen.

 

40-persoons groepsaccommodatie met uitstekende voorzieningen

40-persoons groepsaccommodatie De Barg is uitgerust met uitstekende voorzieningen. Gedurende een groepsverblijf kom je niets tekort. De accommodatie is geheel ingericht. Zo is er een grote leefruimte met apart zit- en eetgedeelte. De keuken is professioneel en uitgebreid. In totaal zijn er 8 slaapkamers met boxspring bedden en stapelbedden voor 4, 5 en 6 personen. Iedere slaapkamer heeft een eigen douche en toilet. Dat is wel zo comfortabel!

Deze groepsaccommodatie voor 40 personen is ook erg geschikt voor mindervaliden. Er is een invalidentoilet en bovenal is het verblijf gelijkvloers.

Ruime groepsaccommodatie in Gelderland

groepsaccommodatie gelderland Deze ruime groepsaccommodatie voor 40 personen in Gelderland biedt veel voor jong en oud. Rondom het verblijf bevinden zich onder andere een volleybalnet, speeltuin en pingpongtafel. Verder organiseren wij leuke workshops op onze kaasboerderij en is er in de omgeving genoeg aanbod voor allerlei groepsactiviteiten. Een goede kop koffie met een lekker broodje of een drankje met boerenkaasplank kun je krijgen bij de gezellige lunchroom op Boerderij Hoekelum. Wij staan altijd voor onze gasten klaar!

Beschikbaarheid Prijsopgave 

Foto's

 

Informatie aanvragen groepsacco