Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Informatie

Groepsaccommodatie voor grote groepen in Gelderland

groepsaccommodatie_gelderland_hoekelum_deel6Een groepsaccommodatie voor grote groepen in Gelderland wordt aangeboden door Boerderij Hoekelum. Groepsaccommodatie De Deel is geschikt voor maar liefst 40 personen en gelegen nabij Nationaal Park De Hoge Veluwe. Vanaf het verblijf wandel je zo de bossen van Bennekom in.

De accommodatie is geheel ingericht en goed gefaciliteerd. Voor een schoolkamp of grote familie leent dit verblijf zich uitstekend. ’s Avonds kun je lekker de openhaard aansteken voor een echt behaaglijk en gezellig gevoel!

Grote groepsaccommodatie in Gelderland met goede faciliteiten

Deze grote groepsaccommodatie in Gelderland is voorzien van goede faciliteiten. Naast een gezamenlijke woonruimte met apart zit- en eetgedeelte is de keuken van alle gemakken voorzien. Er zijn 4 slaapkamers voor 4 personen en 3 slaapkamers voor 8 personen. Ook zijn er 2 centrale badkamers.

Huur je onze grote groepsaccommodatie, dan is dat op basis van zelfverzorging. Wil je catering gedurende een groepsverblijf, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor nadere informatie.

Groepsaccommodatie voor grote groepen op bijzonder plekje

groepsaccommodatie gelderland hoekelum deel04Groepsaccommodatie De Deel is speciaal voor grote groepen en ligt op een wel heel bijzonder plekje in Gelderland. Boerderij Hoekelum is namelijk omringd door bos, nabij De Hoge Veluwe gelokaliseerd en toch centraal gelegen. Deze mooie combinatie zorgt ervoor dat er van alles te beleven is op het gebied van groepsactiviteiten en workshops, zoals het maken van boter of kaas op onze eigen kaasboerderij. Overnachten in onze grote groepsaccommodatie is comfortabel, gezellig en bovenal veelzijdig!

Beschikbaarheid Prijsopgave

Foto's

Informatie aanvragen groepsacco