Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Informatie

Gezellige groepsaccommodatie voor 16 - 20 personen in Gelderland

groepsaccommodatie gelderland Een gezellige groepsaccommodatie voor 16 - 20 personen in Gelderland vind je op Boerderij Hoekelum. De Schuur is een accommodatie, speciaal voor ietwat kleinere groepen. Ideaal voor onder meer families en vriendengroepen.

Dit groepsverblijf was vroeger een oude koeienschuur en is volledig gerestaureerd tot wat het nu is: een sfeervolle en knusse groepsaccommodatie die van alle gemakken is voorzien. Niet alleen het verblijf, maar ook de omgeving is super!

 

Groepsaccommodatie met prima faciliteiten

Deze groepsaccommodatie is geschikt voor groepen van 16 tot 20 personen en voorzien van prima faciliteiten en uiteraard volledig ingericht. Binnen tref je een gezellige woonkamer met eetruimte en een open keuken. Er zijn 2 centrale ruimtes met sanitaire voorzieningen. De accommodatie telt totaal 3 comfortabele slaapkamers met boxspring bedden en stapelbedden. Tevens zijn er 2 douches aanwezig.

Verder zijn er sport- en spelmogelijkheden rondom het verblijf. Jong en oud kan zich uitstekend vermaken. Bovendien sta je binnen enkele stappen in de groene natuur.

Groepsaccommodatie in Gelderse landschap

groepsaccommodatie bennekomDe Schuur, onze knusse accommodatie, staat middenin het Gelderse landschap. Boerderij Hoekelum bevindt zich op het landgoed Hoekelum waar ook een groot bewaard kasteel met slotgracht is. In de omgeving van Bennekom is van alles te beleven. Er zijn veel mogelijkheden om leuke dagjes uit te gaan.

Heb je interesse in een kaasworkshop of cursus boter maken? Op Kaasboerderij Hoekelum bieden we leuke groepsworkshops aan. Je verblijf bij ons is geheel naar eigen wens in te richten!

Beschikbaarheid Prijsopgave

Foto's

Informatie aanvragen groepsacco