Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Groepsactiviteit in Gelderland bij Boerderij Hoekelum

groepsuitje gelderlandWil je een groepsactiviteit in Gelderland beleven, dan kan dat bij Boerderij Hoekelum. Benieuwd wat je hier allemaal kunt doen? Met de hele vriendengroep, familie of het sport- of bedrijfsteam kun je bijvoorbeeld één van onze workshops volgen of gezellig een huifkartocht maken. Een huifkartocht is natuurlijk een geweldige manier om de omgeving te ontdekken.

Ook in de omgeving zijn diverse mogelijkheden voor een geslaagd groepsuitje. Klimbos Simia is ideaal voor families; kinderen kunnen zich hier helemaal uitleven. Het Kijk & Luistermuseum in Bennekom, Zwembad De Peppel in Ede en Zwembad De Vrije Slag in Bennekom zijn ook leuke locaties voor groepsactiviteiten in Gelderland. Of speel een spel boerengolf op Zorgboerderij Re-Turn, een uitdagend spel wat veelal leidt tot hilarische momenten.

Groepsuitjes met eten en drinken

groepsuitje gelderland high teaGroepsuitjes in Gelderland zijn ideaal te combineren met eten en drinken op onze boerderij. De koffiekamer op Boerderij Hoekelum is dé plek voor een kopje koffie of een hapje en een drankje. Ons gastvrije personeel staat altijd voor jullie klaar!

Groepsactiviteit in Gelderland met overnachting

Wil je met het hele gezelschap blijven overnachten na een gezellige dag vol groepsactiviteiten in Gelderland? Op Boerderij Hoekelum kun je comfortabel overnachten in één van onze groepsaccommodaties. Ben je met een klein gezelschap, dan is onze B&B de perfecte overnachtingsmogelijkheid!

Informatie aanvragen