Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Boerderij Hoekelum verzorgt graag de catering!

catering gelderlandOp Boerderij Hoekelum verzorgen wij graag de catering tijdens een feest, trouwerij of vergadering. Zo bieden wij diverse mogelijkheden en is er voor elk wat wils. Denk hierbij aan kleine lekkernijen, een boerenlunch, high tea, koud of warm buffet en nog veel meer...!

Vul je gegevens in, bekijk onze menukaart in je mail en laat je bij ons verassen door een ultieme smaakbeleving.

 

 

Feesten en buiten culinair genieten 

catering gelderlandOp Boerderij Hoekelum kun je ongeacht de weersomstandigheden met je gezelschap heerlijk buiten zitten wanneer je een feestje viert op feestlocatie ‘t Schot. Door de overkapping sta je namelijk altijd droog. Ideaal als je buiten wilt genieten van een barbecue of varken aan het spit. Op aanvraag steken we de vuurkorven voor je aan.

Catering op onze bijzondere trouwlocatie

Boerderij Hoekelum is dé perfecte locatie om het huwelijksbootje in te stappen. Zo bieden wij uiteraard de hele dag door cateringmogelijkheden. Of je nu kiest voor een lunch, koud of warm buffet, borrelhapjes of een combinatie hiervan: een trouwerij op Boerderij Hoekelum is tot in de puntjes verzorgd en natuurlijk geheel op jullie wensen gebaseerd.

Diverse vergaderarrangementen

Ook een vergadering kun je bij ons uitstekend combineren met een lunch en/of diner. Er is keuze uit een 4-, 8-, 12- en 24-uurs vergaderarrangement. Voor alle arrangementen geldt een minimum van 10 personen. Uiteraard bieden wij arrangementen die op maat kunnen worden gemaakt. 

Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering of het vieren van een feest met catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Download informatie