Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Camping Het Centrum Norg Drenthe - Maak uw reservering

Groepsaccommodatie in Gelderland, nabij het gezellige Bennekom

Groepsaccommodatie in Gelderland om te verblijven met de hele familie, schoolklas of bijvoorbeeld het bedrijfsteam, dat is zonder twijfel Boerderij Hoekelum. Bij ons heb je keuze uit niet één, niet twee, maar drie sfeervolle groepsaccommodaties. Alle groepsverblijven zijn van alle gemakken voorzien en bovendien kunnen de verblijven zowel individueel als gecombineerd worden gehuurd. De ligging van de groepsaccommodaties op Landgoed Hoekelum in Gelderland is bovenal uniek. Je bent niet ver verwijderd van Nationaal Park De Hoge Veluwe!


Groepsaccommodatie in Bennekom met uitstekende faciliteiten

Onze groepsaccommodaties in Bennekom zijn uitgerust met uitstekende faciliteiten. Voormalige stallen zijn verbouwd tot comfortabele verblijven. De Barg en De Schuur zijn voorzien van een gezellig eet- en zitgedeelte, goed gefaciliteerde keuken en goede sanitaire voorzieningen. Totaal is er plaats voor 65 personen.

Door de unieke ligging van Boerderij Hoekelum beschikken wij over een nachtspeelbos. Voor kinderen is er rondom de groepsaccommodaties een speeltuin, pingpongtafel, voetbalveldje, volleybalnet en Korenschuur waar koeien geaaid kunnen worden.

Boerderij Hoekelum en omgeving

Eenmaal in één van onze groepsaccommodaties in Gelderland is er van alles te doen. Op onze boerderij ben je altijd welkom om wat lekkers te komen eten en drinken in de gezellige koffiekamer. Daarnaast worden er diverse workshops gehouden en is er in de veelzijdige omgeving van Bennekom van alles te doen op het gebied van groepsactiviteiten. Boerengolf of zwemmen behoren tot de vele opties.

Leuke creatieve workshops op Kaasboerderij Hoekelum

Er worden leuke en creatieve workshops op Kaasboerderij Hoekelum gegeven. Hierbij heb je de keuze uit een workshop kaas maken en een workshop boter maken. Beide workshops doen beroep op de creativiteit en zijn hartstikke leuk voor een familiedag, teamuitje of bijvoorbeeld kinderfeestje. Je wordt 2,5 uur professioneel begeleid en naderhand mag je de eigen geproduceerde kaas of boter natuurlijk meenemen naar huis.


Creatieve workshop met lekkernijen

Gedurende de creatieve workshops die gegeven worden op onze boerderij wordt de hele groep natuurlijk verwend met een goede kop koffie en een lekker stukje kaas in de pauze. De workshops zijn opgedeeld in twee delen. Tussentijds wordt de pauze ingelast. Na afloop is iedereen van harte welkom in onze gezellige lunchroom. Hier kun je lekker zitten en kletsen onder het genot van een hapje en een drankje.

Leuke workshops onder professionele begeleiding

De leuke workshops op Kaasboerderij Hoekelum worden gegeven onder deskundige begeleiding. Vroeger was onze boerderij een kaasboerderij waar Hoekelumse kaas werd geproduceerd. Per jaar werd er maar liefst 100.000 liter melk verkaasd. Hedendaags zijn wij hiermee gestopt, maar daarmee zijn wij onze passie niet verloren. Daarom organiseren we deze leuke en leerzame workshops. Waar gaat jouw voorkeur eigenlijk naar uit: het maken van kaas of het produceren van echte boter?

Feestlocaties in Gelderland, geschikt voor elk feest

Boerderij Hoekelum biedt feestlocaties in Gelderland. Zowel De Barg als ’t Schot zijn sfeervolle feestlocaties en geschikt voor elk type feest. Onze boerderij is een unieke plek voor het houden van een familiefeest, verjaardag of bijvoorbeeld personeelsfeest. Beide feestlocaties in Gelderland liggen in een bosrijke omgeving.

Feestlocaties in Bennekom en nabij De Hoge Veluwe

Onze feestlocaties in Bennekom liggen nabij De Hoge Veluwe. Je kunt je voorstellen hoe mooi de omgeving rondom onze boerderij is. Vanuit de glazen serre van feestlocatie ’t Schot krijg je gelijk het gevoel midden in het bos te zitten. De Barg beschikt over een eigen bar waar je lekkere drankjes kunt krijgen. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?