Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Informatie

Feestzaal in Gelderland om iets te vieren

feestlocatie gelderlandDé feestzaal van Gelderland is De Barg op Boerderij Hoekelum. Deze zaal is erg geschikt voor allerlei feesten. Recepties en bruiloften kunnen hier ook worden gehouden. De Barg is een feestzaal voorzien van mooie bar en uitstekende geluidsapparatuur met dansvloer waar iedereen op los kan gaan.

Een ander voordeel is dat de zaal op een schitterende locatie in een bosrijke omgeving ligt. Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt nabij. Onze feestlocatie is de plek om een onvergetelijk feest te vieren.

 

Feestzaal met catering in Gelderland

feestlocatie bennekomHuur je onze feestzaal, dan brengen wij graag meermaals lekkernijen langs wanneer iedereen gezellig aan het feesten is. Wil je graag vooraf of tussentijds een koud of warm buffet, dan is dat ook een optie.

Wil je een feest, receptie of bruiloft vieren in feestzaal De Barg? Je kunt vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier. Bekijk feestzaal ’t Schot ook nog even!

Voordelen feestzaal De Barg

  • Mooie feestzaal met mooie bar en goede geluidsinstallatie
  • Cateringmogelijkheden
  • Geschikte locatie voor feesten, bruiloften, recepties en vergaderingen

Foto's

 

 

Informatie aanvragen