Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Informatie

Feest in Gelderland houd je op Boerderij Hoekelum

feestlocatie gelderland Feest in Gelderland houd je natuurlijk op Boerderij Hoekelum. Onze boerderij ligt in Bennekom en biedt sfeervolle en gezellige feestzalen. ’t Schot is een unieke plek voor het houden van feesten, bruiloften en recepties. Hier is alles om feesten naar een hoogtepunt te brengen.

Doordat aan de zaal een glazen serre zit, krijg je het gevoel midden in het bos te staan. Met een beetje geluk zie je zelfs een ree rondlopen rondom deze unieke feestlocatie. Feest in Gelderland, daar weten wij wel raad mee!

 

Feest met catering in Gelderland

feestlocatie bennekomTijdens een feest in ’t Schot kun je ook even lekker naar buiten. Door de overkapping sta je altijd droog, ongeacht de weersomstandigheden. Je kunt ook genieten van een barbecue of varken aan het spit wanneer je een feest bij ons houdt. Borrelhapjes verzorgen wij natuurlijk ook. Op aanvraag steken we de vuurkorven voor jullie aan; lekker sfeervol feesten!

Wil je een feest, bruiloft of receptie vieren in ’t Schot? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Vergeet ook feestlocatie De Barg niet te bekijken.

Voordelen feest in ’t Schot

  • Unieke feestlocatie met serre en overkapping
  • Cateringmogelijkheden
  • Ideale plek voor feesten, bruiloften en recepties

Foto's

 

 

Informatie aanvragen