Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Informatie

Bijzondere trouwlocatie in Gelderland

trouwlocatie gelderland Bijzondere trouwlocatie in Gelderland? Boerderij Hoekelum is de perfecte locatie om in het huwelijksbootje te stappen. Het mooie is, dat je bij ons naast trouwen ook een prachtig bruiloftsfeest kunt houden. Wil je blijven overnachten in een romantisch en knus huisje, dan is dat ook mogelijk. Onze trouwlocatie in Gelderland is uniek en omringd door groen. Het wordt een onvergetelijke bruiloft. Wij nemen graag de mogelijkheden met jullie door en zorgen ervoor dat de dag geheel aansluit op jullie wensen. Speciaal, dat wordt het!

Trouwlocatie in Gelderland voor trouwerij en bruiloft

Onze bijzondere trouwlocatie op Landgoed Hoekelum in Gelderland biedt de mogelijkheid om elkaar het ultieme ja-woord te geven. Na de officiële plechtigheid kan er een bruiloftsfeest worden gehouden in één van de sfeervolle bruiloftszalen op onze boerderij. Beide zalen zijn voorzien van een goede geluidsinstallatie en dansvloer voor een sprankelende openingsdans. Een band of dj is natuurlijk van harte welkom!

Unieke trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheid

trouwlocatie gelderlandOnze unieke trouwlocatie in Gelderland kan samen geboekt worden met een overnachting in Het Bakhuis, een knus huisje waar je kunt genieten van een romantische huwelijksnacht met je partner. Bij het wakker worden, worden jullie verwend met een heerlijk ontbijt. Je hebt zelfs kans wanneer je de gordijnen ’s ochtends openschuift je reeën rondom het huisje ziet.

Catering op bijzondere trouwlocatie Boerderij Hoekelum

Wij bieden jullie uiteraard de hele dag door cateringmogelijkheden. In de middag bereiden wij graag een lekkere lunch voor het hele gezelschap. ’s Avonds kun je kiezen voor een koud of warm dinerbuffet en gedurende de bruiloft verzorgen wij graag lekkere borrelhapjes. Een trouwerij op de bijzondere trouwlocatie van Boerderij Hoekelum in Gelderland is tot in de puntjes verzorgd en geheel op jullie wensen gebaseerd.

Foto's

Informatie aanvragen