Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Informatie

Grote groepsaccommodatie voor 65 personen in Gelderland

groepsaccommodatie gelderland hoekelum barg06Grote groepsaccommodatie voor 65 personen in Gelderland gezocht? Boerderij Hoekelum is dé ideale locatie voor een onvergetelijk verblijf met een groot gezelschap. In groepsaccommodatie Boerderij Hoekelum kun je met maar liefst 65 personen overnachten in een bosrijke omgeving.

Door de ligging, nabij Nationaal Park De Hoge Veluwe, zijn er vele eropuit-mogelijkheden. Ideaal voor een verblijf met de hele familie, een grote vriendengroep of als bedrijfsuitje. Kom overnachten in onze grote groepsaccommodatie en ervaar het zelf!

Uitstekende faciliteiten

De grote vakantiehuizen in Gelderland op Boerderij Hoekelum hebben alle ingrediënten in huis om je een fijne vakantie te bezorgen. De groepsaccommodaties zijn voorzien van een gezellig eet- en zitgedeelte, goed gefaciliteerde keuken en uitstekende sanitaire voorzieningen.

Voor de kinderen is er rondom het vakantiehuis een speeltuin, pingpongtafel, voetbalveldje, volleybalnet en Korenschuur waar koeien geaaid kunnen worden.

Ruime groepsaccommodatie in Gelderland

groepsaccommodatie 60 personen gelderlandDeze ruime groepsaccommodatie biedt veel voor jong en oud. Rondom het verblijf bevinden zich onder andere een volleybalnet, speeltuin en pingpongtafel. Verder organiseren wij leuke workshops op onze kaasboerderij en is er in de omgeving genoeg aanbod voor allerlei groepsactiviteiten. Een goede kop koffie met een lekker broodje of een drankje met een boerenkaasplank kun je krijgen bij de gezellige lunchroom op Boerderij Hoekelum.

Meer informatie over onze groepsaccommodatie voor 65 personen in Gelderland? Neem dan contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar!

Foto's

Informatie aanvragen