Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Groot vakantiehuis in Gelderland, op Boerderij Hoekelum een unieke belevenis

groot vakantiehuis gelderlandGroot vakantiehuis in Gelderland gezocht? Dan ben je bij Boerderij Hoekelum zonder twijfel aan het juiste adres. Onze vakantiehuizen zijn geschikt voor grote groepen tot maximaal 65 personen en van goede faciliteiten voorzien.

Door de unieke ligging, op Langoed Hoekelum en nabij Nationaal Park De Hoge Veluwe, zijn onze grote vakantiehuizen dé ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie met familie of vrienden. Voor een unieke beleving huur je een groot vakantiehuis in Gelderland bij Boerderij Hoekelum.

 

Groot vakantiehuis in Bennekom met uitstekende faciliteiten

De grote vakantiehuizen in Gelderland op Boerderij Hoekelum hebben alle ingrediënten in huis om je een fijne vakantie te bezorgen. De groepsaccommodaties zijn voorzien van een gezellig eet- en zitgedeelte, goed gefaciliteerde keuken en uitstekende sanitaire voorzieningen.

Voor de kinderen is er rondom het vakantiehuis een speeltuin, pingpongtafel, voetbalveldje, volleybalnet en Korenschuur waar koeien geaaid kunnen worden.

Overnachten in een groot vakantiehuis in Gelderland? Tijd voor een groepsactiviteit!

grote vakantiehuizen gelderlandOp onze boerderij kun je met het hele gezelschap smullen van de heerlijkste zoete en hartige lekkernijen tijdens een high tea in De Koffiekamer! Dit is natuurlijk een geweldige start voor een gezellig familieweekend, reünie of feest. Ook kun je bij ons een wel hele bijzondere workshop volgen… kaas maken! Onder professionele begeleiding maak je dé lekkerste kaas op Kaasboerderij Hoekelum.

Groot vakantiehuis in een prachtige, bosrijke omgeving

Door de unieke ligging en de veelzijdige omgeving van ons grote vakantiehuis zijn er vele mogelijkheden voor een dagje eropuit. Zo kun je met de hele groep picknicken in het naastgelegen bos of de mooiste wandelingen en fietstochten maken in het nabij gelegen Nationaal Park De Hoge Veluwe.

Meer informatie

Wil je meer weten over vakantie vieren in een groot vakantiehuis in Gelderland op Boerderij Hoekelum? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien je graag van de nodige informatie!

Informatie aanvragen