Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Informatie

Workshop kaas maken op Kaasboerderij Hoekelum

kaasboerderij hoekelum kaas makenEen leuke workshop kun je volgen op Kaasboerderij Hoekelum. Hier wordt namelijk regelmatig workshop gehouden. Ontzettend leuk voor een kinderfeestje, teamuitje of familiedag bijvoorbeeld. Het is niet alleen leuk, maar ook creatief en gezellig. Bovendien is de workshop scherp geprijsd.

Uiteraard word je tijdens de workshop kaas maken getrakteerd op een goede kop koffie en een stukje lekkere kaas. Na de workshop mag iedereen zijn of haar eigen gemaakte kaas mee naar huis nemen!

 

Kaas maken, dé workshop in Gelderland

kaasboerderij hoekelum zelf kaas makenDe workshop kaas maken vindt plaats in onze kaasmakerij, waar eerst uitleg wordt gegeven. Ook wordt aandacht besteed aan het maken van andere zuivelproducten zoals kwark, yoghurt en boter. De workshop duurt circa 2,5 uur en is opgedeeld in twee gedeelten met pauze. Het kaas maken gebeurt in groepjes van 4 personen. Voor de kaasworkshop geldt een minimumaantal van 20 en een maximumaantal van 48 personen. De minimumleeftijd bedraagt 8 jaar. De workshop kaas maken dient vooraf te worden gereserveerd.

Andere creatieve workshop op Kaasboerderij Hoekelum

Naast de workshop kaas maken op Kaasboerderij Hoekelum kun je ook kiezen voor een workshop boter maken. Het concept is hetzelfde. Na een creatieve workshop gaat de hele groep naar huis met eigen geproduceerde boter. Hoe origineel is dat? Na beide workshops kun je met het hele gezelschap nog even lekker naborrelen in onze koffiekamer.

Bekijk hier het fotoboek

 

Reserveren

Informatie aanvragen