Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Informatie

Heerlijke high tea in Bennekom bij Boerderij Hoekelum

high tea bennekomIn De Koffiekamer van Boerderij Hoekelum kun je terecht voor een heerlijke high tea. Aan de rand van het dorpje Bennekom op de Veluwe, ligt Landgoed Hoekelum. Een prachtige groene omgeving waar je na een mooie wandeling even helemaal tot rust kunt komen in De Koffiekamer onder het genot van de heerlijkste zoete en hartige lekkernijen.

High tea in Bennekom, een gezellig dagje uit

Even gezellig bijkletsen met vriendinnen, een ontspannen moeder-dochter moment of gewoon omdat het heerlijk is na een wandeling over Landgoed Hoekelum. Voor een high tea in Bennekom is De Koffiekamer de ideale locatie. Reserveren is wel gewenst, dan zorgen wij dat we de smakelijke muffins, chocolaatjes, hartige sandwiches en vele andere lekkernijen klaar hebben staan. Wij zijn dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zondag van 11.00 tot 17.00 uur geopend.

Leuk groepsuitje? Reserveer een high tea op Boerderij Hoekelum

high tea bennekomVoor een gezellig verblijf met familie, vrienden of collega’s kun je terecht in de sfeervolle feestzalen en groepsaccommodaties van Boerderij Hoekelum. Een high tea kan dan ook een ideale start zijn voor een gezellig familieweekend, reünie of feest, of juist een aangename onderbreking van een vergadering. Wil je meer weten over de diverse mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Foto's

 

Informatie aanvragen