Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Informatie

Leuke B&B in Gelderland, de plek waar je kunt genieten

bed breakfast gelderland Het Bakhuis is een leuke B&B in Gelderland. Het is dé plek om lekker te genieten en waar je ’s nachts heerlijk rustig kunt overnachten en ’s morgen wordt verwend met een lekker ontbijt. Deze Bed and Breakfast is een perfecte uitvalsbasis voor een verdiend weekendje weg. Het is een knus huisje dat van alle gemakken is voorzien. Het Bakhuis is ook een ideale locatie voor een romantische huwelijksnacht, nadat je een bruiloft hebt gehad in één van de feestzalen op Boerderij Hoekelum.

Deze leuke B&B in Gelderland zorgt ervoor dat je er even helemaal tussenuit bent. Wij maken voor elke gelegenheid een passend arrangement.

B&B in Bennekom met uitstekende faciliteiten

bed breakfast gelderland Eenmaal in onze B&B in Bennekom geniet je van uitstekende faciliteiten. De Bed and Breakfast biedt plaats voor 2 tot 4 personen, dus ook als gezin kun je genieten van een knus verblijf in Gelderland. Onze leuke B&B ligt in een bosrijke omgeving en binnen enkele stappen wandel je zo het bos in.

Op Boerderij Hoekelum kun je hapjes en drankjes krijgen in de koffiekamer. Daarnaast organiseren wij workshops kaas maken en boter maken.

Leuke B&B in schitterende omgeving van Gelderland

Onze leuke B&B bevindt zich in een schitterend gedeelte van Gelderland. Het centrum van Bennekom ligt op 2 kilometer afstand en ook Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt nabij. In de omgeving is veel te bezichtigen en ook het aanbod groepsactiviteiten is groot. Een dagje bezienswaardigheden bekijken of winkelen in Wageningen of Ede valt ook onder de vele opties. Overnachten in een B&B in Gelderland heeft zoveel voordelen!

Beschikbaarheid

Foto's

Informatie aanvragen B&B