Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Groepsaccommodatie in Gelderland, nabij het gezellige Bennekom

Groepsaccommodatie in Gelderland om te verblijven met de hele familie, schoolklas of bijvoorbeeld het bedrijfsteam, dat is zonder twijfel Boerderij Hoekelum. Bij ons heb je keuze uit niet één, niet twee, maar drie sfeervolle groepsaccommodaties. Alle groepsverblijven zijn van alle gemakken voorzien en bovendien kunnen de verblijven zowel individueel als gecombineerd worden gehuurd. De ligging van de groepsaccommodaties op Landgoed Hoekelum in Gelderland is bovenal uniek. Je bent niet ver verwijderd van Nationaal Park De Hoge Veluwe!

Groepsaccommodatie in Bennekom met uitstekende faciliteiten

Onze groepsaccommodaties in Bennekom zijn uitgerust met uitstekende faciliteiten. Voormalige stallen zijn verbouwd tot comfortabele verblijven. De Barg en De Schuur zijn voorzien van een gezellig eet- en zitgedeelte, goed gefaciliteerde keuken en goede sanitaire voorzieningen. Totaal is er plaats voor 65 personen.

Door de unieke ligging van Boerderij Hoekelum beschikken wij over een nachtspeelbos. Voor kinderen is er rondom de groepsaccommodaties een speeltuin, pingpongtafel, voetbalveldje, volleybalnet en Korenschuur waar koeien geaaid kunnen worden.

Boerderij Hoekelum en omgeving

Eenmaal in één van onze groepsaccommodaties in Gelderland is er van alles te doen. Op onze boerderij ben je altijd welkom om wat lekkers te komen eten en drinken in de gezellige koffiekamer. Daarnaast worden er diverse workshops gehouden en is er in de veelzijdige omgeving van Bennekom van alles te doen op het gebied van groepsactiviteiten. Boerengolf of zwemmen behoren tot de vele opties.

De Barg

40-persoons groepsaccommodatie De Barg is uitgerust met uitstekende voorzieningen. Zo is er een grote leefruimte met apart zit- en eetgedeelte. De keuken is professioneel en uitgebreid. In totaal zijn er 8 slaapkamers met boxspring bedden en stapelbedden voor 4, 5 en 6 personen. Iedere slaapkamer heeft een eigen douche en toilet.

Boerderij Hoekelum

Deze grote groepsaccommodatie in Gelderland is geschikt voor 67 personen en voorzien van goede faciliteiten. Naast sfeervolle woonruimtes zijn de keukens van alle gemakken voorzien. Er zijn 13 slaapkamers met boxsprings en stapelbedden.

De Schuur

Deze groepsaccommodatie is geschikt voor groepen van 16 tot 22 personen en voorzien van prima faciliteiten en uiteraard volledig ingericht. Binnen tref je een gezellige woonkamer met eetruimte en een open keuken. De accommodatie telt totaal 3 slaapkamers met boxspring bedden en stapelbedden.